Hvordan bli frivillig i Vaffelgutta?

 

Klikk på din by for å melde deg som frivillig:

 

      

 

Her legger vi ut oversikt over de dagene vi skal ut med vafler, så kan man bare melde seg på de dagene det passer! Vi legger også ut påmelding på andre arrangementer vi har. Man er ikke forpliktet til noe som helst ved å melde seg inn i disse gruppene, men vi ser helst at det kun er de som ønsker å være aktive frivillige som er med her.

 

 

 

Hva gjør man som frivillig i Vaffelgutta?

 

Hvis du melder deg som frivillig en dag vi skal ut med vafler, møter du opp til avtalt tid og sted for å steke vafler. Dette gjør vi sammen som team, så det er alltid veldig hyggelig. Deretter går eller sykler vi ut i gatene og deler ut vafler til de som trenger det. Her er selvfølgelig den gode samtalen som er det aller viktigste, og vi tar oss god tid til å lytte.

Ellers har vi ulike arrangementer for hjemløse, der det er flere ulike arbeidsoppgaver som må gjøres. Oppgavene klargjøres når vi legger ut informasjon om hvert enkelt arrangement. På frivilliggruppene spør vi også etter frivillige til arrangementer som er for å promotere Vaffelgutta. Da er det enten for å spre ordet slik at vi kan få flere frivillige, eller så er det for å samle inn penger til Vaffelgutta.

 

frivillig