Vår visjon

Vaffelgutta har en enkel visjon!

Vi ønsker å glede enkeltmennesker ved å levere ut nystekte vafler til hjemløse og trengende. Vi ønsker at hjemløse skal føle seg sett av sine medmennesker, og vi slår gjerne av en god prat over en vaffel. På denne måten ønsker vi å gjøre en mørk hverdag litt lysere, samtidig som vi jobber for å bryte ned fordommer mot denne gruppen i samfunnet.

 

 

Historien

 

Vaffelgutta startet opp i Oslo en februarkveld i 2014. Vi skulle steke vafler, og hadde laget alt for mye røre. Da tenkte vi at vi like gjerne kunne levere de ut til noen som trengte det. Det ble en spesiell kveld, og vi kjente at vi hadde lyst til å gjøre dette på fast basis. Vi startet en Facebookside, og opplevde enormt engasjement fra de som hørte om Vaffelgutta. Nå har vi over 11 000 følgere på Facebook, og over 8 000 følgere på Instagram. Gjennom disse profilene deler vi bilder og tanker rundt det vi driver med, og opplever enorm støtte og mange gode tilbakemeldinger.

Vi har også fått enormt mye støtte fra flere aktører som sponser oss med stort og smått. I dag finner du Vaffelgutta i Oslo, Bergen og Trondheim. Organisasjonen har i dag over 250 frivillige. De ulike avdelingene vi er ute i gatene hver uke i sine byer. I tillegg til den ukentlige turen vår, har vi også hatt større arrangementer. For å nevne noe, har vi hatt nyttårsfest i januar, en stor vaffelfest for hjemløse i mars, og vi har også hatt et arrangement i samarbeid med =Oslo og Miriam Wallenius som heter =Vaffelhjerte. Fremover ønsker vi også å få til flere større arrangementer som dette, samtidig som vi fortsetter å levere ut vafler på gata hver uke.

 

omoss_kollasj

 

 

 

Vaffelstyret

 

Leder: Peter Skogvang. Student

Nestleder og kommunikasjonsansvarlig: Emilie Skogvang. Skoleassistent.

Leder Bergen: Stine Rem.

Leder Trondheim: Rasmus Liestøl.

Designer: Lars Johnsen. Markedsfører.

Teamleder: Adrian Skogvang. Student.

Teamleder: Tiri Transø. Student.

Teamleder: Ida Save. Journalist.

Teamleder: Anita Knudsen.

Webansvarlig: Tana Helene Blegen. Student.