Vår visjon

Vaffelgutta har en enkel visjon!

Vi ønsker å glede enkeltmennesker ved å levere ut nystekte vafler til hjemløse og trengende. Vi ønsker at hjemløse skal føle seg sett av sine medmennesker, og vi slår gjerne av en god prat over en vaffel. På denne måten ønsker vi å gjøre en mørk hverdag litt lysere, samtidig som vi jobber for å bryte ned fordommer mot denne gruppen i samfunnet.

 

 

Historien

 

Vaffelgutta startet opp i Oslo en februarkveld i 2014. Vi skulle steke vafler, og hadde laget alt for mye røre. Da tenkte vi at vi like gjerne kunne levere de ut til noen som trengte det. Det ble en spesiell kveld, og vi kjente at vi hadde lyst til å gjøre dette på fast basis. Vi startet en Facebookside, og opplevde enormt engasjement fra de som hørte om Vaffelgutta. Nå har vi ca 12 000 følgere på Facebook, og 8 000 følgere på Instagram. Gjennom disse profilene deler vi bilder og tanker rundt det vi driver med, og opplever enorm støtte og mange gode tilbakemeldinger.

Vi har også fått enormt mye støtte fra flere aktører som sponser oss med stort og smått. I dag finner du Vaffelgutta i Oslo, Bergen og Trondheim. Organisasjonen har i dag over 500 frivillige. De ulike avdelingene vi er ute i gatene hver uke i sine byer. I tillegg til den ukentlige turen vår, har vi også hatt større arrangementer. 

 

omoss_kollasj

 

 

Vaffelgutta frivillig organisasjon

Leder: Peter Levi Skogvang
Nestleder og kommunikasjonsansvarlig: Emilie Skogvang
Teamledere :  Tiri Transø, Ida Camilla Pedersen, Eirik Munthe-Kaas, Ida Save, Siv Torkildsen, Kim Torkildsen, Liv Marie Nygaard, Henrik Sand og Elisabeth Angela Krampl. 

 

Vaffelgutta AS

Daglig leder: Marius Skavaas
Gründer: Peter Levi Skogvang
Prosjektleder: Sara Solberg
Prosjektleder: Ida Camilla
Matansvarlig: Henrik Sand
Juridisk ansvarlig: Tiri Tansø
SoMe ansvarlig: Eirik Munthe-Kaas
Kommunikasjonsansvarlig: Ida Save

Styret
Styreleder: Peter Levi Skogvang
Nestleder: Andreas Halvorsen
Styremedlem: Morten Sand
Styremedlem: Lars Lunde Birkeland
Styremedlem: Arne Jørund Haugland
Styremedlem: Vaffelgutta frivillig organisasjon (Representert ved Siv Torkildsen)